РІЗНОВИДИ НАЧИНОК ДЛЯ 

ТОРТИКІВ

 

 

1. "Йогуртова ніжність"

 Два шари ніжного ванільного бісквіту з вершково-йогуртовим кремом, з додаванням ягід ( полуниця малина та інші за бажанням, 570 грн/кг


2. "Орео"
  Шоколдні кожі просочені шоколадним сиропом, шоколадний ганаш з крихтам печива орео, перемащені ніжним вершково-заварним кремом. В крем також додаємо шматочки печива Орео та крихту молочного шоколаду. 610 грн/кг

3. "Чіз крем вершковий"

Шифоновий ванільний бісквіт, ніжний крем-мус на основі вершкового сиру з додаванням ягід (малина, полуниця) або ягідний мус на основі вершкового сиру, 590 грн.

 

 4. "Червоний оксамит" Червоні, пористі, соковиті коржі в поєднанні з ніжним вершковим кремом на снові крем - сиру, 590 грн/кг

6." Рафаелло"
   Молочний бісквіт , хрусткий прошарок праліне з мигдальними горішками і вафельними крихтами з ніжним кокосовим кремом - суфле з додаванням мигдалевих горішків (650 грн/кг

7."Філадельфія" 

 Ванільний бісквіт, з просоченням, вершковий крем на основі сиру філадельфія, за бажанням можна додати ягоди , фрукти , горіхи (590 грн/кг)

8."Шокогоріховий"
 Два прошарки ароматного шоколадного бісквіта,ромово-кавове просочення з  додаванням ніжного шоколадного крем-мусу на основі натурального чорного шоколаду з  подрібненими горішками.(650 грн/кг)  


9"Кучерявий Іван"
 Повітряний бісквіт на якому ніжний вершково-заварнийкрем з шматочками бананів і шоколадного бісквіта,залитий шоколадною глазур'ю. (590 грн/кг)

10."Наполеон "

Хрусткі коржі перемащені заварним ванільним кремом ( 590 грн/кг)

11. "Пломбір "
 Ніжний світлий бісквітпросочений ягідним сиропомз  вершково-заварним кремом-суфле і ягідним міксом зполуниці,малиниожиничорної і червоної смородини.(610грн/кг)

12. "Вишня з ромом"
 Ванільний або шоколадний бісквітпросочені вишневим  соком і ромомлегкий вершковий крем і вишня, з додаванням горіхів.(610 грн/кг)

13. "Медовик"

   Медові коржі, сметанний крем з грецьким   горіхом ( чорнослив за бажанням).М'якийніжний і ароматний    (600 грн/кг

14 "Шварцвальдський"

Шифоновий шокобісквіт, просочений вишневим сиропом, прошарований двома видами крему: шоколадним  з додаванням вишні; ванільним - з додаванням грецьких горіхів (670 грн/кг)

15.."Шокоголік"
 Шоколадний бісквіт з додавання натурального чорного шоколаду з  шоколадним просоченням і шоколадним кремом (ганаш на чорному або молочному шоколаді . За бажанням можна додати горіхи. (650 грн/кг)

16"Страчітелла"

Ніжні шоколадні коржі з ромовим просоченням, прошаровані ніжним вершковим мусом з хрусткими шматочками чорного шоколаду.  610 грн/кг   


17."Грецький горіх в карамелі"

Шоколадні і ванільні коржі вершково-заварним кремом і   грецьких горіхів в солоній карамелі.(610 грн/кг)


18.."Шаколадно-чорничний"

 Шоколадний бісквіт, апосочений чорничним сиропом, крем чіз і ніжний чорничний чізкейк всередині(690грн/кг)

19."Крем-брюле"

 Повітряний шоколадний бісквіт з ароматним  просоченням на основі кавового лікеру у поєднанні з  кремом брюле . За бажанням можна додати горіхи  (грецьких, арахісфундукмигдалькешью...) (600 грн/кг)

        

20. "Тирамису"

Кофейно-шоколадний бісквітна якому класичне бісквітне печиво  просякнуте кавою, перемащений ніжним кавовим мусом 610 грн/кг

 21"Вишнево-бананова ніжність"

 Шоколадний бісквіт просякнутий вишневим сиропомна  якомушматочки бананавишні і шматочків шоколадного  бісквіта просоченого вишневим сиропомперемазані   ніжним кремом-суфле. 610 грн/кг    

22 ""Снікерс"

Шоколадні коржі у поєднанні з хрустким арахісовим безе, солена карамель з арахісом, крем з додаванням вареного згущеного молока (620 грн/кг).

23. " Баунті"

Ніжний шоколадний корж з кокосовим крем мусом на білому шоколаді , 580 грн/кг 

 

24 "Pingui cake" 

Тоненькі , ніжні шоколадно-медові коржі з великим прошарком ніжного вершкового муса (640 грн)

 

25."Чізкейк New York -

Неймовірно ніжний "сирник" на основі вершкового сиру залитий ягідним конфі або солона карамель з арахісом(640 грн/кг)

26 "Спартак"

  Ніжні, ароматні ,тоненькі медові коржі із заварним кремом (570 грн/кг)

37." Маковий тортик"

 Соковитий маковийй корж Із ніжним заварним кремом (590 грн/кг)

 

Різновиди начинок мусових тортів:

1) "Три шоколади "

Шифоновий бісквіт, три муси :на основі білого, молочного і чорного шоколаду (670грн)

2) "Ягідна насолода"

 Ягідне конфі, яке сховалось під ніжним вершковим кремом-суфле  та ягідним мусом на ванільному коржі 670 грн

3) Торт Мохіто"

Ванільний повітряний бістквіт просочений лаймово-м"ятним сиропом. М"ятний крем суфле , прошарок конфі манго-маракуя, вершковий мус . (670 грн/кг)

4) Екзотика"

Два ніжних муси вершковий та цитрусовий, між якими конфі з кислотою манго-маракуя (670 грн/кг)

5) "Спокуса " 

Ніжний кокосовий та полуничний мус, між якими лаймове кремю , на ванільному коржі з хрустким прошарком з карамелізованим кокосом (670 грн/кг).

6)Ферреро.

 Ніжний мус на основі молочного шоколаду, шифоновий шоколадний бісквіт з хрустким прошарком фундучного праліне. Заливається глазур'ю гурме на молочному шоколаді з додаванням подрібненого фундука.670 грн/кг

 Начинки для бенто тортиків

Вага 400 грам -400 грн

1) Снікерс : шоколадні коржі , крем вершковий на крем-сирі , солона карамель з арахісом

2) Чіз ягоди: ванільні коржі з вершковим кремом на основі крем-сиру, з додаванням шматочків ягід малини і полуниці.

3) Вишня-шоколад Шококоржі, крем сир з додаванням вишні.

4) Червоний оксамит: соковиті червоні коржі з вершковим крем сиром.

5) Рафаелло : ванільні коржі кокосовий крем, ганаш на білому шоколаді з додаванням мигдальних горіхів і кокосу.

 6) Шокоголік: шококоржі з кремом на основі чорного шоколаду(ганаш)

  

           

 



КАПКЕЙКИ

     Ціна на капкейки - від 50 грн/шт залежно від оформлення і начинки.  Н

 
Мусові пудингові десерти (трайфл) в стаканчиках компонуються з ніжних мусів. Вартість яких 50 грн

 


За  торти оформленіі мастікою або шоковелюром оплата    +10грн кгзалежно від складності роботи (усі 3Д торти +15грн/кг). За цукрові картинки (100 грн/шті фігурки окремо оплата  (від 20 грн/шт). 

При замовленні торта необхідно враховувати  роз-рахунок 100-150 гр. на людинудопускаяєтся +/- 10 -15%різниця від бажаної ваги замовника