РІЗНОВИДИ НАЧИНОК ДЛЯ
ТОРТИКІВ
1. "Йогуртова ніжність"
Два шари ніжного ванільного бісквіту з вершково-йогуртовим кремом, з додаванням ягід ( полуниця малина та інші за бажанням, 570 грн/кг
2. "Орео"
Шоколдні кожі просочені шоколадним сиропом, шоколадний ганаш з крихтам печива орео, перемащені ніжним
вершково-заварним кремом. В крем також додаємо шматочки печива Орео та крихту молочного шоколаду. 610 грн/кг
3. "Чіз крем вершковий"
Шифоновий ванільний бісквіт, ніжний крем-мус на основі вершкового сиру з додаванням ягід (малина, полуниця) або ягідний мус на основі вершкового сиру, 590 грн.
4. "Червоний оксамит" Червоні, пористі, соковиті коржі в поєднанні з ніжним вершковим кремом на снові крем - сиру, 590 грн/кг
6." Рафаелло"
Молочний бісквіт , хрусткий прошарок праліне з мигдальними горішками і вафельними
крихтами з ніжним кокосовим кремом - суфле з додаванням мигдалевих горішків (650 грн/кг)
7."Філадельфія"
Ванільний бісквіт, з просоченням, вершковий крем на основі сиру філадельфія, за бажанням можна додати ягоди , фрукти , горіхи (590 грн/кг)
8."Шокогоріховий"
Два прошарки ароматного шоколадного бісквіта,ромово-кавове просочення з додаванням ніжного шоколадного крем-мусу на основі натурального чорного шоколаду з подрібненими горішками.(650 грн/кг)
9"Кучерявий Іван"
Повітряний бісквіт на якому ніжний вершково-заварнийкрем з шматочками бананів і шоколадного бісквіта,залитий шоколадною глазур'ю. (590 грн/кг)
10."Наполеон "
Хрусткі коржі перемащені заварним ванільним кремом ( 590 грн/кг)
11. "Пломбір
"
Ніжний світлий бісквіт, просочений ягідним сиропом, з вершково-заварним кремом-суфле і ягідним міксом з: полуниці,малини, ожини, чорної і червоної смородини.(610грн/кг)
12. "Вишня з
ромом"
Ванільний або шоколадний бісквіт, просочені вишневим соком і ромом, легкий вершковий крем і вишня, з додаванням горіхів.(610 грн/кг)
13. "Медовик"
Медові коржі, сметанний крем з грецьким горіхом ( чорнослив за бажанням).М'який, ніжний і ароматний (600 грн/кг)
14 "Шварцвальдський"
Шифоновий шокобісквіт, просочений вишневим сиропом, прошарований двома видами крему: шоколадним з додаванням вишні; ванільним - з додаванням грецьких горіхів (670 грн/кг)
15.."Шокоголік"
Шоколадний бісквіт з додавання натурального чорного шоколаду з шоколадним просоченням і шоколадним кремом (ганаш на чорному або молочному шоколаді . За бажанням можна додати горіхи. (650 грн/кг)
16"Страчітелла"
Ніжні шоколадні коржі з ромовим просоченням, прошаровані ніжним вершковим мусом з хрусткими шматочками чорного шоколаду. 610 грн/кг
17."Грецький горіх в
карамелі"
Шоколадні і ванільні коржі вершково-заварним кремом і грецьких горіхів в солоній карамелі.(610 грн/кг)
18.."Шаколадно-чорничний"
Шоколадний бісквіт, апосочений чорничним сиропом, крем чіз і ніжний чорничний чізкейк всередині(690, грн/кг)
19."Крем-брюле"
Повітряний шоколадний бісквіт з ароматним просоченням на основі кавового лікеру у поєднанні з кремом брюле . За бажанням можна додати горіхи (грецьких, арахіс, фундук, мигдаль, кешью...) (600 грн/кг)
20. "Тирамису"
Кофейно-шоколадний бісквіт, на якому класичне бісквітне печиво просякнуте кавою, перемащений ніжним кавовим мусом 610 грн/кг
21"Вишнево-бананова ніжність".
Шоколадний бісквіт просякнутий вишневим сиропом, на якомушматочки банана, вишні і шматочків шоколадного бісквіта просоченого вишневим сиропом, перемазані ніжним кремом-суфле. 610 грн/кг
22 ""Снікерс"
Шоколадні коржі у поєднанні з хрустким арахісовим безе, солена карамель з арахісом, крем з додаванням вареного згущеного молока (620 грн/кг).
23. " Баунті"
Ніжний шоколадний корж з кокосовим крем мусом на білому шоколаді , 580 грн/кг
24 "Pingui cake"
Тоненькі , ніжні шоколадно-медові коржі з великим прошарком ніжного вершкового муса (640 грн)
25."Чізкейк New York -
Неймовірно ніжний "сирник" на основі вершкового сиру залитий ягідним конфі або солона карамель з арахісом(640 грн/кг)
26 "Спартак"
Ніжні, ароматні ,тоненькі медові коржі із заварним кремом (570 грн/кг)
37." Маковий тортик"
Соковитий маковийй корж Із ніжним заварним кремом (590 грн/кг)
Різновиди начинок мусових тортів:
1) "Три шоколади "
Шифоновий бісквіт, три муси :на основі білого, молочного і чорного шоколаду (670грн)
2) "Ягідна насолода"
Ягідне конфі, яке сховалось під ніжним вершковим кремом-суфле та ягідним мусом на ванільному коржі 670 грн
3) Торт Мохіто"
Ванільний повітряний бістквіт просочений лаймово-м"ятним сиропом. М"ятний крем суфле , прошарок конфі манго-маракуя, вершковий мус . (670 грн/кг)
4) Екзотика"
Два ніжних муси вершковий та цитрусовий, між якими конфі з кислотою манго-маракуя (670 грн/кг)
5) "Спокуса "
Ніжний кокосовий та полуничний мус, між якими лаймове кремю , на ванільному коржі з хрустким прошарком з карамелізованим кокосом (670 грн/кг).
6)Ферреро.
Ніжний мус на основі молочного шоколаду, шифоновий шоколадний бісквіт з хрустким прошарком фундучного праліне. Заливається глазур'ю гурме на молочному шоколаді з додаванням подрібненого фундука.670 грн/кг
Начинки для бенто тортиків
Вага 400 грам -400 грн
1) Снікерс : шоколадні коржі , крем вершковий на крем-сирі , солона карамель з арахісом
2) Чіз ягоди: ванільні коржі з вершковим кремом на основі крем-сиру, з додаванням шматочків ягід малини і полуниці.
3) Вишня-шоколад Шококоржі, крем сир з додаванням вишні.
4) Червоний оксамит: соковиті червоні коржі з вершковим крем сиром.
5) Рафаелло : ванільні коржі кокосовий крем, ганаш на білому шоколаді з додаванням мигдальних горіхів і кокосу.
6) Шокоголік: шококоржі з кремом на основі чорного шоколаду(ганаш)
|
КАПКЕЙКИ
Ціна на капкейки - від 50 грн/шт залежно від оформлення і начинки. Н
За торти оформленіі мастікою або шоковелюром оплата +100 грн кг, залежно від складності роботи (усі 3Д торти +150 грн/кг). За цукрові картинки (100 грн/шт) і фігурки окремо оплата (від 20 грн/шт).
При замовленні торта необхідно враховувати роз-рахунок 100-150 гр. на людину, допускаяєтся +/- 10 -15%різниця від бажаної ваги замовника.